Бабата на наследника Борислав: Нямаше да платим за живота на Мирослава

  • 13 януари 2012 13:03

  • 19206
  • 27
Бабата на наследника Борислав: Нямаше да платим за живота на Мирослава
©

"Цялото ни семейство съжаляваме за трагедията, но не разбираме тактиката на похитителите. Ако бяха отвлекли Борислав или брат му, щяхме да платим откупа. Но Мирослава ни е никаква, както и сестра й Елеонора", споделя бабата на Борислав.

Ако трябва да бъдем честни, Елеонора не заслужаваше нашето момче. Тя се държеше грубо с него и постоянно го подтискаше. Освен това ние нямаме 6 милиона лева. Парите не са в кеш, а са в имоти. Ежедневно се страхувам за живота на Борислав, тъй като той страда то диабет вече 21 години. Притеснявам се, че напрежението около този случай ще му дойде в повече", сподели жената. Тя е познавала самоубилия се Чочо , но според нея двамата с внука й са прекъснали отношенията си преди покушението на Мирослава.

Последвайте канала на

Novini.bg
19206 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
-

2013.01.16 | 11:06

27
Искрено съжалявам, че момичето е жертва на нелепата българска действителност... Цялата история е една идиотщина, която по един ужасяващ начин описва народа ни... Бандитите - може ли да отвлекат чужд на семейството човек и да очакват 500 000лв. откуп????? Я си представете, че ги бяха дали тези пари за сестрата на гаджето? Какво правим за всяко следващо гадже ли ще вади по половин милион или какво следва да отвлекат майка му, баща му? Сестрата и бащата на момичето? Незнам имаше нещо в поведението им, което ги караше да изглеждат по-скоро гузни, от колкото опечалени... Майката - горката женица... за нея от цялата история най-много ми стана жал :( ... и накрая тези наши управляващи?????????? Какви бяха тези интервюта на Бойко Борисов???? За какъв се мисли този измислен политик?!?!?! Досега ми беше безразличен, но вече ми е крайно антипатичен!!! На 21 години съм, но такава простащина надали ще видя, някога през живота си отново! Този човек и най-долните простаци поставя в шах! Едно е да остроумничиш за номинация за футболист на годината, друго е 5 години да се миеш ръцете с миналото правителство и съвсем трето е да обясняваш колко добре се справило кучето с намирането на заровен труп! АЛО КРАДЕЦО ПЛЕШИВ КЪДЕ БЕШЕ 2 МЕСЕЦА, КАК СПА 2 МЕСЕЦА ВЛЕЧУГО НЕЗЕМНО!!! ТОВА, ЧЕ СИ УПРАВЛЯВАЩ НЕЗНАЧИ ЧЕ СИ НЕДОСЕГАЕМ!!! ТИ СИ ЕДНА ПРОСТА КРАДЛИВА МУТРА ДАЖЕ 20 ГОДИШНИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СИ ЕДИН МОШЕНИК?!?!?! КОГО МИСЛИШ, ЧЕ ЗАБЛУЖДАВАШ ЗА 5 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ЗАЛОВИ ЕДИН АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, КОЙТО ТЕ ЗАПЛАШИ ЧЕ ЩЕ ТИ ИЗВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ И ЩЕ РАЗКАЖЕ КАК СТЕ СЕДЯЛИ ТИ НА ИЗХОДА ТОЙ НА ВХОДА НА КРЕМИКОВЦИ И СТЕ ГО КРАЛИ 4 ГОДИНИ И ГО ПУСНАХТЕ!!!!!! Определено това е човек, на който бих забил шамар на жълтите павета пред парламента, независимо от последиците!!!! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТЕН ТИП!!!!
?

2012.01.25 | 15:34

26
Гледах по новините как взимат интервю от някакъв мъж. Към края погледнах и видях, че пише "Баща на жертвата". То изобщо не му личеше, че дъщеря му е убита. Нито пък на майката. Изобщо имали някой на който да му пука за момичето ? :( Жалка картинка... Направо ти минават през главата мисли, че дори родителите са били вътре в "работата". Все пак са познавали похитителите. Вижда ли са се често с тях. Сещате се...
Quagmire

2012.01.25 | 15:26

25
Още като показаха майка и по ТВ-то видех че не е много загрижена за нея ........
Дани

2012.01.17 | 16:41

24
Наистина и на мен ми направи много грозно впечатление че никой от роднините при вземане на интервютата не пророни и една сълза за жертвата.Имах чувството че все едно ги питат за някой чужд човек.
thinker

2012.01.15 | 00:59

23
Добре де, само на мен ли ми мирише цялата тази история? Първо толкова време няма никакво развитие, после сестрата заявява, че има замесени полицаи и хоп хванаха извършителя. И извършителя в присъствието на 5 спец полицаи, с белезници на ръцете взима пистолет и се самоубива - да бе да! Сигурен съм, че полицаите са го гръмнали за да не ги издаде и са инсценирали самоубийство, а няма да се учудя ако този пич изобщо няма никаква вина, а просто е послужил на полицаите да си избършат задниците с него! Цялата работа толкова смърди на корумпирани полицаи, че няма накъде повече!
neizvestno

2012.01.14 | 23:53

21
Az pravq software za bankovata svera, ne za obiknovenni potrebiteli s windows. Dale4e ste vie ot vsqkakvi raboti.

2012.01.14 | 23:54

22
Това животно "банкова сВера" баяТ интересно ще да е:):):):):) хахахахаха,вземи си напиши на един лист- "Аз съм малка подла мишка" и всяка сутрин преди утринната злобарка си го чети на глас поне по 100 пъти,вместо да пишеш СОФТУЕР за банковата сВера.............Току виж си станал нормален,пък може и на човек да заприличаш с повечко старание....Малоумник............Не усещаш ли че си ЛЕКО странен с тия тъпи постове? Боли ги хората кривия грездей за това какъв си и с какво се занимаваш...........от една страна е хубаво че има здуханяци като тебе,та да контарастираш повечко с истинските ХОРА,ама някои от тия хора са със слаби стомахчета от недохранване,и им се присира като ти четат шедьоврите..........И ако си по наблизко,биха пуснали по едно кисело на кривата ти зурла,ей така-от зор...........Айде със здраве,и продължавай да си пишеш софтуера.....................
kradeca

2012.01.14 | 23:49

20
kak moje da pishete takiva prostotiii
bebe

2012.01.14 | 23:48

19
Случаят е много заплетен от силните на деня.Някои мутри с обществени позиции, дори и да не изглеждат на силоваци трупат девиденти. Язък за момичето.Другите да ги ядат кучетата на БЧК за да тренират и да не хабят пържолките.Последното е черен хумор.

2012.01.14 | 23:47

18
А не може ли да се използват служебни пари??? Такива на полицията?

2012.01.14 | 23:46

16
Може , ама полицията тогава не искаше и да чуе. И твърдяха че отвличането е инсценировка. А на твърденията на сестрата на Мирослава че е има замесени полицаи , се опитаха да изкарат семейството и пияници и морално пропаднали. А единият заподозрян взе че се гръмна ,много удобно , в присъствието на полицията и с белезници. Сега Б.Борисов ги кара да се извиняват на Ц.Ц. , а за какво така и не можа внятно да се аргументира.

2012.01.14 | 23:47

17
cqlata taq istoriq luha na kal

Добави коментар

Водещи новини