Борисов: Находките да си отиват в музеите, а магистралите да се строят

  • 11 януари 2012 15:11

  • 928
  • 2
Борисов: Находките да си отиват в музеите, а магистралите да се строят
©

Каквото има като находки, ще отиде в музеите или - тук да има музей.

Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който се запозна с хода на строителните работи на Лот 1 на автомагистрала „Струма” - Долна Диканя - Дупница.

Премиерът каза, че не трябва да има изоставане в строежа на магистралата, за да не връщаме пари на Брюксел. Строителите на магистралата казаха, че ще съдействат на археолозите.

Премиерът Борисов инспектира строежа на магистралата, заедно с министрите Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, и председателя на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Лазар Лазаров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
928 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.01.11 | 21:26

2
Евала само така вожде за това си прав ама от време на време поглиждай и кьм народа.Чуй му болката вслушай се в думите му а иначе няма лошо, щом дават пари за пьтища защо пьк да ги загубим.Каквото се направи ново все е за хубаво никой нищо не е отнесьл в гроба остава за поколенията.
Az

2012.01.11 | 21:25

1
Много му се усладиха на бойко тези магистрали ! Пада точене на евросредства в доволно количество ! Обръч от фирми и т.н. ала тройната коалиция ! Жалко че вече не изтичат срс записи ! Кой знае на какви далавери и чадъри щяхме да се наслушаме !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини