Румънска съдийка ошамари полицай в Банско

  • 10 януари 2012 11:53

  • 1590
  • 4
Румънска съдийка ошамари полицай в Банско
©

40-годишен румънски магистрат от градския съд в Брашов нападна полицай в Банско, удари му два шамара и разби носа му. За инцидента, станал в събота преди обяд на писта в местността "Шилигарника", съобщи в. „Струма".

Съдия Стефания Кристина чакала дълго на опашката за лифта във времето, в което бурният вятър повредил три подстанции и токът спрял на няколко места в курортния град. Нервите й не издържали. Като не намерила представител от управата на курорта, жената вдигнала луд скандал на тези, които пускат лифта. Дошла полиция.

До развилнялата се румънка бил съпругът й, който също правил опит да я успокои. Тя хвърлила картата си за лифта и поискала да й върнат парите. Насъбрали се и други туристи и един от полицаите, който е инспектор и офицер, направил строга забележка, казвайки й, че ще я арестува заради неприлично поведение.

Последвали истерични крясъци и жената се хвърлила върху униформения, ударила му два шамара и започнала до го скубе и дере. Намесили се други полицаи, които едва успели да задържат съдийката.

Тя е престояла няколко часа в полицейска клетка. Предадена е на съда в Разлог. От Районния съд постановиха глоба от 500 лева за румънската си колежка и публично извинение към пострадалия полицай.

Според изданието от ОДП Благоевград потвърдили за случая, но отказали да съобщят името на колегата си, бит от туристката, заради честта на пагона.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1590 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.05.08 | 18:00

4
Как какви са ,събират от проиститутките рекет или им прават свирки,и другото пазят наркопласюрите ,това е ;нашата родна полиция ни пази.
До Наблюдател

2013.05.08 | 18:00

3
Самочуствието идва най-напред с качествата които притежаваш и може да приложиш! Когато 60 000 не могат да осигурят ред по пътищата, да разкрият поне няколко от 200 демонстративни убийства на прехода,излизат данни, че участват почти във всички групи за кражби на автомобили, за обири, за покривителстуване на проституцията, разпостранение на дрога, не обществото е предало своите пазители на реда, а точно обратното: полицаите предадоха и продадоха интересите на обществото, което им плаща заплатите, осигуровките,ранното пенсиониране и всички ,понакога толкова дразнещи привилегии. Но вече нищо не може да се промени, за съжаление.
Наблюдател

2012.01.12 | 12:19

2
Полицията няма самочувствие. Служителите виждат, че са предадени от обществото, от ръководството на МВР от министъра си. Как да имат самочувствие като знаят, че за всяко тяхно действие са подложени на проверки и наказания. Ако беше се случило това в друга европейска държава, тази румънска съдийка щеше да търка наровете 15 денонощия за обида на полицай. При нас това не е прието, тука се налага глоба като че ли е обидено бездомно куче. Продължавайте да мачкате полицията, пък чакайте някой да ви защити...

2012.01.10 | 22:20

1
Добре бе,кви са тия нащи полицаи,който ги фани ,ги буха кат шкимбя в дувар.

Добави коментар

Водещи новини