Спипаха мъж с 12 гр. амфетамини

  • 07 януари 2012 15:27

  • 831
  • 0
Спипаха мъж с 12 гр. амфетамини
©

26-годишен мъж е задържан за притежание на амфетамини в Силистра, 11.79 грама е количеството на иззетия наркотик, съобщиха от пресцентъра на МВР. Операцията на служителите от териториално звено „Борба с организираната престъпност" - Силистра е проведена в следобедните часове на 5 януари под наблюдението на Районна прокуратура.

Работейки по сигнал за разпространение на наркотици, те извършили претърсване на частен дом в областния град, обитаван от 26-годишния Д.Д.

Там в един от шкафовете, укрито сред други вещи, антимафиотите намерили пакетче, съдържащо 11.79 грама червеникаво прахообразно вещество. Посредством направения полеви наркотест намереното вещество било идентифицирано като амфетамин. Назначена е и допълнителна химическа експертиза.

В жилището антимафиотите се натъкнали на значителен брой малки полиетиленови пликчета, както и на приспособения за пакетиране с остатъчни следи от прахообразни вещества, чийто състав се изяснява.

Д.Д. е задържан с постоянна мярка „задържане под стража". Срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 354 А, ал.1 от НК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
831 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини