Обявиха код "оранжев" - преспи затрупат 13 области утре

  • 06 януари 2012 18:30

  • 2695
  • 4
Обявиха код "оранжев" - преспи затрупат 13 области утре
©

Код "оранжев" за опасни метеорологични явления заради обилни валежи е обявен за утре в 13 области от страната, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Обилни валежи от сняг в събота се очакват в областите Монтана, Враца, Плевен, Велико Търново, Ловеч, Габрово, София град и София област, Перник, Пазарджик, Пловдив, Смолян, Кърджали. Код "оранжево" означава, че времето е опасно.

"Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви. Бъдете много внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете. Следвайте съветите на властите", съветват от НИМХ.
Във всички останали области е обявен код "жълто" за потенциално опасни метеорологични явления - възможни силни валежи от сняг и дъжд.

Последвайте канала на

Novini.bg
2695 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Chemtrails - Watch Out!!!!!!

2012.01.06 | 23:07

3
Българи, народе мой! Това са последиците от chemtrails , с който ви засипват вече 6 години! От 2 години всеки божи ден! Тровят ви с всякакви отрови, разпръсквани със самолети на ниска височина 2-3 км - а именно: диетилен бромид, наночастици алуминий, барий, кадмий, вируси, гъбни спори, микоплазма и какво ли не още. Не, не е лъжа! БГ властите мълчат по този въпрос и го ДОПУСКАТ! Защо??? Самолетите идват от Турция, която строи нови 6 летища. Освен, че трови хората, chemtrails отравя всичко живо - растения, животни, водата ни за пиене и един ден ще се окажем пред катастрофа. Изменя се и природата!!!, зад борба със глобалното затопляне!?!? Aко направите анализ на този 24 часов дъжд или сняг ше се учудите какво има в него!?!? Потърсете инфо в нета за chemtrails. Вдигнете очи и вижте какво става над главите Ви, не ви ли съмняват тези много на брой самолети, един след друг, един до друг или един зад друг?! със струи излизащи от ОПАШКАТА??? Кога е било това преди, помните ли? Няма за какво да ви лъжа или манипулирам! Някой не желае да ви има на тоя свят и неговите послания са ясни и написани на зловещия паметник Georgia Guidestones - свят от 500 000 000!

2012.01.06 | 23:07

4
Коридорите за движение на самолетите над България са на височина от 6 до 11 км. "Струите" от опашката са кондензирани водни пари. При изгарянето на самолетното гориво се получават газове чийто молекули се проявяват като кондензационни ядра и вода чийто молекули се "налепят" по кондензационните ядра и се образуват облаци или мъгла. Това са нормални физични явления свързани със свойствата на водата. Тука няма никаква конспирация. Лошото е, че кислородът от въздуха се свързва с въглерода и водорода в горивото. За връщането му във въздуха милиарди растения трябва да се трудят дълги години на слънчевата светлина. Това е състоянието на нашата цивилизация в момента. Като запалиш свещи, за да успиш некое гадже на бутилка вино, вършиш същите поразии но в многократно по-малки мащаби. Да не говорим, че като си светнеш крушката в кенефа гориш ток една част от който е произведена от въглища. Но не смяташ това за конспирация срещу сънародниците си. Странно едностранчиво разсъждаваш. Как тогава да повярваме на простотиите написани от теб?
До 2-ри

2012.01.06 | 22:36

2
Виж кво? Простотии пишеш ти и защищаваш ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИЯ!! Двигателите на самолетите са разположени на крилата, а не на опашката!!!!! Мога да предоставя снимки на сhemtrails самолет и на 1600 м височина. Мога да покажа и снимки на самолети от декември 2011, от които нищо не излиза като"кондензационна следа" на височина не повече от 4 км!!!???, която трябва да се появи на височини над 6км!!! Другото интересно, че тези самолети не са спирали дори и по празниците, а през последните две години - пръскането е яростно. Къде е държавата, къде са управляващите, какво правят те с народа си? Защо го позволяват, кой им диктува? Не е истина, така ли? Българският народ трябва да знае за това. За това бяхме и приети в NATO толкова бързо! Иначе бяхме голям трън, да ни заобикалят. Chemtrails има в цял свят, но защо да го има в България? Нима имаме два три живота? Пич, болниците са пълни с болни хора, много от тях раково болни. Ако не си виждал иди и виж каква трагедия е! Гробищата също са пълни момче! Багерите не спират да копаят и все по-млади хора си отиват от тоя свят, но ти и там не си ходил да видиш? Отрови има навсякъде - в храната, в дрехите, в козметиката, лекарствата, ваксините!! с животински хормони в тях и т.н. Сега и във въздуха, който дишаме! И всичко е умишлено драги! Знаеш ли какво е наночастица? Това е една хилядна от микрона!!! За справка гъбните спори са няколко микрона. Та тя прониква навсякъде, дори и в клетките и ако е алуминиева трови и ги изражда в ракови! Да трудно е да се повярва в това, но за голяма жалост е истина! Не трябва да го позволяваме! Това е геноцид!
mitaka

2012.01.06 | 22:25

1
Хубаво ще е,почистващите фирми да свършат работата!

Добави коментар

Водещи новини