Иззеха голямо количество нелегални пиратки в Перник

  • 01 януари 2012 14:25

  • 1853
  • 0
Иззеха голямо количество нелегални пиратки в Перник
©

Множество незаконно продавани пиротехнически изделия са иззети вчера в Перник при проведена специализирана полицейска операция. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Перник.

Служители на Първо РУ „Полиция” проверили сергии и павилиони на Кооперативния пазар в областния център. От две сергии и лек автомобил Рено „Меган” са иззети над 100 римски свещи, 51 ракети, стотици кутии с пиратки и други увеселителни изседелия. Срещу 44-годишната Р.К., 59-годишната Е.Е., 31-годишната Г.К. и 32-годишната М.С. са започнати досъдебни производства.
Работата по документиране на случаите продължава.

Без инциденти и нарушения на обществения ред премина Новогодишната нощ в Пернишка област. Няма пострадали хора от боравене с пиротехнически средства и не са регистрирани кражби от къщи и апартаменти. Обстановката по пътищата е спокойна. Утре се очаква засилен трафик към столицата, поради което ще има засилено полицейско присъствие по входно-изходните пътища.

Пожарната обстановка също е спокойна. Няма запалвания или инциденти от бенгалски огън или отоплителни и нагревателни уреди.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1853 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини