За българската икономика китайските инвестициите са изключително важни

  • 24 февруари 2017 12:49

  • 1642
  • 4
За българската икономика китайските инвестициите са изключително важни
© ПП ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с посланика на Китайската народна република (КНР) в България Н. Пр. Джан Хайджоу.

Двамата обсъдиха традиционно добрите отношения между двете страни, както и възможностите за увеличаване на стокообмена между България и Китай. Цветанов подчерта, че за българската икономика китайските инвестициите са изключително важни. „Можем да си сътрудничим в редица сфера – бизнес, земеделие, образование, инфраструктура, енергетика, туризъм“, посочи той.

Заместник-председателят на ГЕРБ изрази възхищението си от постигнатото от Китай в икономически план. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни, че за ГЕРБ икономическият растеж винаги е бил приоритет и е акцент в предизборната програма на партията. „Не може да има увеличаване на доходите на хората, без силна икономика. ГЕРБ залага на реално изпълними политики и реални решения за България“, категоричен бе Цветанов.

Посланикът на Китайската народна република (КНР) в България Н. Пр. Джан Хайджоу коментира засиленото партньорство между София и Пекин по време на управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, когато са били осъществен редица визити на най-високо държавно ниво. „Работните посещения, осъществени от българска страна в Пекин, стимулираха сътрудничеството на страната Ви с Китай в много сектори“, каза Н. Пр. Джан Хайджоу.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1642 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
китайския посланик

2017.02.25 | 20:38

4
знае ли че, се ръкува със престъпник с влязла присъда?
гост

2017.02.25 | 20:38

2
Цветанов играе роля на министър председател ли. В последно време само негови снимки и кой му плаща разходите- пак държавата /партийните пари са от народа/.
гост

2017.02.25 | 20:38

3
Защо изчиствате мненията на хората.
аб

2017.02.25 | 20:37

1
От ранно утро до къни вечерни часове гледаме тези двете физиономии- на физкултурника и тиквата. Не е ясно в каква роля влизат и каква държавна функция изземват, щом са в оставка.

Добави коментар

Водещи новини