Новият шеф на МВР се срещна със синдикатите

  • 31 януари 2017 12:07

  • 9326
  • 7
Новият шеф на МВР се срещна със синдикатите
© Novini.bg

Служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов инициира среща с представители на седемте синдиката в МВР - Синдикалната федерация на служителите в МВР, Националния синдикат на гражданската администрация в МВР, Сдружение „Синдикат на служителите в МВР”, Сдружение синдикален алианс „Сигурност”, Сдружение „Национален синдикат на пожарникарите и спасителите „Огнеборец”, Националния полицейски синдикат и Национален синдикат „Полиция” - Хасково.

На срещата вътрешният министър представи екипа, с който ще ръководи ведомството до произвеждането на демократични избори. „Уверявам ви, че ще работим за утвърждаване на авторитета, честта и достойнството на служителите на МВР и изцяло в услуга на гражданите при спазване върховенството на закона”, бе посланието, което отправи министър Узунов към представителите на синдикалните организации.

Съществуващите проблеми са много и сложни за решаване, но няма да пожалим сили да направим необходимото и да начертаем правилната посока, в която да се развива Министерството на вътрешните работи – бе категоричната позиция на министър Узунов.

В рамките на срещата бе обсъдена административната реформа, която влиза в сила от 1 февруари т.г. Синдикалните представители изразиха своите становища. Ръководството на МВР запозна синдикатите с предприетите незабавни действия и предложените решения. Бе подчертано желанието за ефективно взаимодействие със седемте организации и съвместна работа в интерес на служителите.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
9326 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2017.02.02 | 20:06

7
стига бе , имаме контрол за лисчето на листчето на листенцето но няма правила за униформените биячи , държавност , а ?
ВАЖНО

2017.02.02 | 20:03

6
ДОБРЕ ЧЕ СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ ОНАЯ МАГАЗИНЕРКА БЪЧВАТА..... КАК Я ИЗБРАХА ТОГАВА ????? СРАМ И ПОЗОР...

2017.01.31 | 18:07

1
ТЯ Е ПО-УМНА ОТ ВАШИЯ КУРВЕНСКИ ФАТМАК
Смешна работа

2017.02.02 | 00:38

5
Какви са тези синдикати в полицията??? Тези още малко ще решат и да стачкуват,еб....си и държавата! Направо раздайте кръстовищата на концесия и да се свършва! Тези винаги са били галеници на всяка власт(за да я пазят от народната любоффф) и винаги са били недоволни,НО че за нищо друго не стават не се отчита...
Кравар

2017.01.31 | 20:55

4
Трябват си топки за да ръководиш МВР !
Умник Гюро

2017.01.31 | 20:55

3
БКП/БСП е терористична организация, създадена да унищожи България и великия Български народ. Тези национални предатели трябва да се обявят извън закона. Народе, вдигни се срещу тези българоубийци!

2017.01.31 | 18:08

2
СТига с тия срещи Целия ти престой в това министерство ще ти мине в срещи .Кога ще преследваш престъпниците и мафията . .на на ББ и Бъчварова Вземете да вършите работа .

Добави коментар

Водещи новини