Ден на грехопадението е

  • 30 януари 2017 06:13

  • 17090
  • 0
Ден на грехопадението е
©

Луната е в знак Риби. Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние.

Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат твърде засилени, сърцето прекалено открито.

4 лунен ден – първият ден от неблагоприятните. Ден на грехопадението на човека. Добър ден за уединение и пасивност.

Понеделник се намира под влияние на Луната. Първият час на деня е също под влияние на Луната. За да протече денят ви добре, съобразявайте се със следните препоръки:

(часовете за всеки ден са различни)

В часовете от 07:00-08:00; 14:00-15:00 и 21:00-22:00 ч. Луната управлява обичайните ежедневни дела. За всеки те са различни. Подходящо е още за контакти с публиката, ако се налагат такива, за работа с жените, за домашна работа, за кулинарна работа. Подходящо е за работа, която изисква въображение, за плуване, за взаимоотношения с майката, съпругата или жените изобщо. Не се препоръчват започването на нови дела, даване на заем, делова кореспонденция, хазартни игри.

В часовете на Сатурн от 08:00-09:00; 15:00-16:00 и 22:00-23:00 ч. е добре да се започва работа, която изисква продължително време, нуждае се от стабилност, съсредоточаване и размишления, започване на дългосрочни планове, започване на работа свързана със строителство, с придобиване на недвижима собственост, започване на юридически и други дела, които се отнасят до проверка за съблюдаване и изпълнението на законите. Не се препоръчва да се обръщате за подкрепа или молба към тези, които са ви обещали нещо или не са изпълнили обещанието си, да се опитвате да направите добро впечатление на другите като използвате майтапи и вицове. Не започвайте да четете доклади или отчети – слушателите ще бъдат крайно придирчиви и настроени критично. Не вземайте лекарства в тези часове.

В часовете на Юпитер от 09:00-10:00; 16:00-17:00 ч. е добре да тръгнете да пътувате (счита се, че вероятността да попаднете в задръстване е малка), добре е да се започват дела свързани със закона, религия, благотворителност, среща с адвокат или консултант. Подходящи са за начало на всякаква работа, за мероприятия , свързани с обществено-политическа дейност, за търговия и спекулативни мероприятия. Може да започнете работа на ново място. Човек се чувства свободен и е способен да използва своята компетентност максимално.

В часовете на Марс от 10:00-11:00 и 17:00-18:00 ч. е добре да се започва работа, свързана с физическа дейност, спорт, да се започват дела, които изискват инициативност и движение, когато искаме да получим бързо желания резултат, когато работата е свързана с конкуренти. Подходящо е за вземане и връщане нещо на заем, за масаж на тялото и биоенерготерапия. Не се препоръчва да се започва работа, която изисква напрежение на интелекта, нито да се сдобиете с благосклонността на околните чрез енергиен напор. Неподходящо е за импулсивни действия, свързани с риск, за изясняване на отношения, влизане в спорове и конфликти, предприемане на дълго пътуване, за вземане на лекарства, за аборт, операция на гениталиите, апендицит.

В часовете на Слънцето от 11:00-12:00 и 18:00-19:00 ч. – считат се за благоприятни за всякакви мероприятия, за творчество, за празненства и веселба, общуване с хора, които са като Слънце за вас, за издигане в йерархията, за съдружие, за търсене на нова работа. Добре е да се започват дела, свързани с укрепването на здравето, за обръщане към лица, които имат власт и сила, висшата администрация, търсене на спонсори, подкрепа. По това време човек се счита за много компетентен. Не се препоръчват хирургически операции на сърцето, преместване в нов дом, подписване на контракти.

В часовете на Венера от 12:00-13:00 и 19:00-20:00 ч. е подходящо човек да се разтоварва психически, да почива и да получава удоволствие, за посещение на козметично студио, за фризьорски салон. Ако искате да направите добро впечатление, то сега е най-удачният момент. Всеки човек си има някакви достойнства и сега може да ги демонстрира, подходящо за партньорски отношения, за признание в любов, за оказване на знак на внимание на човек, когото харесвате, за покупка на дрехи, козметика, за грижа за цветята, за икебана, концерти, кино, театър.

В часовете на Меркурий от 06:00-07:00; 13:00-14:00 и 20:00-21:00 ч. е подходящо за учене, умствена работа, преподаване, усвояване на чужди езици, изнасяне на лекции, събеседване, пътуване на къси разстояния, за всякаква информация (приемане и даване), за общуване, за разговори по телефона, за преговори, за писане на писмо (изпратете го в часовете на Луната), за съставяне на планове,, контакти със съседи, колеги, приятели по работа, развлечения от интелектуален характер (например решаване на кръстословици), за начало на изследователска работа, за започване на мероприятия, свързани със здравето, за рационализация, начало на образователни курсове. Неподходящ за смяна на дом, покупка на недвижим имот, за женитба, , за разговори с високопоставени лица, за кражби, лъжи, клюки.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17090 0

Свързани новини

Водещи новини