Дъщерята на Майкъл Джексън: Баща ми беше убит!

  • 25 януари 2017 14:36

  • 67487
  • 2
Дъщерята на Майкъл Джексън: Баща ми беше убит!
© Getty Images/Guliver

Единствената дъщеря на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на - Парис, заяви пред списание "Роулинг Стоун", че вярва, че баща й е бил убит, информира Би Би Си.

Певецът умря през 2009-а от свръхдоза успокоително. Неговият доктор - Конрад Мъри, по-късно беше признат за виновен за непредумишлено убийство.

Но Парис Джексън вярва, че има още нещо: "Той намекваше, че има хора, които искат да го убият. Дори веднъж каза "Ще ме убият някой ден", твърди тя пред списанието.

На въпрос дали тя мисли, че баща й е убит, тя отговаря: "Със сигурност. Очевидно е. Всичко сочи, че е така. Звучи като теория на конспирацията, но истинските фенове и всички в семейството го знаят. Беше нагласено".

Тя допълва, че "много хора" са искали баща й мъртъв и че играе "шах", за да ги предаде на правосъдието. Парис не казва конкретни имена и не споменава Конрад Мъри в обвиненията си.

В интервюто тя описва Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на като "страхотен готвач", който "псуваше като моряк" и отрича слуховете, че той не е биологичният й баща.

Парис беше само на 11 години, когато той издъхна на 25 юни 2009-а година, отбелязва БНР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
67487 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ех,

2017.01.26 | 13:51

2
да можеше и Костовата щерка Мина да каже същото...
fox

2017.01.26 | 11:58

1
Ванкича може и да мине метър... ама знаеш ли пак не е сигурно.

Добави коментар

Водещи новини