Семеен скандал в Ямбол завърши със стрелба

  • 24 януари 2017 12:03

  • 12213
  • 0
Семеен скандал в Ямбол завърши със стрелба
©

58-годишен мъж от Ямбол при семеен скандал застреля брат си, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на 23 януари в 18.05 часа на ул. „Юндола", информира "Дарик".

След стрелбата мъжът е избягал от местопроизшествието и се е укрил от органите на реда. Задържан е около 22 часа в комплекс „Златен рог". При извършения обиск в мъжа са намерени и иззети самоделен револвер с 5 патрона и един самоделен еднозаряден пистолет.

В хода на последвалите процесуално-следствени действия в дома на задържания са намерени и иззети 9 малокалибрени патрони, 8 големокалибрени патрони, 13 различен калибър самоделни патрони, стъкленици с насипен барут, самоделен револвер с пет гнезда, самоделна еднозарядна пушка, 2 самоделни еднозарядни пистолета, самоделна сабя, самоделно копие и множество ножове с различна дължина.

58-годишният е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. 47-годишният потърпевш е прострелян в лявата подбедрица, откаран е за лечение в областната болница и след оказване на медицинска помощ е освободен. Няма опасност за живота му

Последвайте канала на

Росица Валентинова
12213 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини