Вижте новия клип, с който ще рекламираме красиви кътчета от България по света (снимка + видео)

  • 16 януари 2017 11:30

  • 39998
  • 6
Вижте новия клип, с който ще рекламираме красиви кътчета от България по света (снимка + видео)
© Министерство на туризма

С нови десет рекламни видео клипа ще популяризираме българските ЕДЕН дестинации, информира Министерство на туризма.

Те са изработени с европейско финансиране по проект „Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН в България – второ издание“, изпълняван от Министерството на туризма като бенефициент по програма COSME 2014-2020 г. EDEN e акроним на European Destinations of ExcelleNce (най-добри европейски дестинации) и представлява инициатива, която популяризира моделите на устойчиво развитие на туризма на територията на целия Европейски съюз.

Кратките промоционални видеа са с продължителност до една минута и половина, по един за всяка от ЕДЕН дестинациите: Луковит, Враца, Каварна, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Сапарева баня, Природен парк Странджа и Сандански. Направен е и един общ имиджов клип, с продължителност малко над 3 минути за всички 12 дестинации, включени в проекта. Видеата са създадени по начин, представящ дестинациите за българските и чуждестранни туристи. Те включват и някои от интересните събития и туристическите обекти на тяхната територия.

Клиповете ще бъдат сред показваните материали на предстоящите международни туристически изложения, на които България ще участва през 2017 г. Ще бъде използвано и онлайн пространството, а видеата могат да бъдат излъчвани и при бъдещи рекламни кампании на България, както и от съответните дестинации за реализиране целите на регионалния им маркетинг. Материалите са издадени и в тираж от 2 000 броя на DVD носители, във версия на български и английски език. Предвижда се те да се разпространяват на място на туристически борси, форуми и др. събития, на които България участва.

Последвайте канала на

Десислава Станева
39998 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
:(

2017.02.12 | 19:17

6
От алчни гадове /разни Цековци, Каролевци и мн. др./ , не остана много за рекламиране.
"Българин да се наричам..."

2017.02.12 | 19:17

5
Пропускате много по-интересни за чуждестраните туристи места ,като : 1 Чудните мостове (където трябва да се поправи пътят ) невероятно красиво и естествено. 2 Бачковският манастир с Червената скала (където туристите минавайки могат да си "оставят греховете" - лично виждам все по-голям интерес от чужденците към мястото ! 3 Пловдив - най-старият населен град в цяла европа . 4 Нареченските бани - където често ще ви спре дъхът от звукът на каба гайдата на някой местен гайдар засвирил по крайпътните ниви. 5 Несебър и Созопол 6 Рилският манастир - ах тези мекици и пресно изпечен домашен хляб продават се зад мостчето :)
Брао

2017.02.12 | 19:17

4
Дронажийчетата са бързали да прилапат 'европейското финансиране' и не са си направили труда ПОНЕ да го направят гледаем този клип ... Все едно дете 2ри клас го е правило , много слабо , а да не говорим за друго ... Може да е модерно, но лично на мен ми призлява от внезапното , истерично сменяне на кадъра и накъсаното видео ...
Вероника

2017.02.12 | 19:16

3
А Копривщица ? Панагюрище? ... нямам думи ... горе са изброени другите ... Ами морските ни плажове, високите ни планини .. Мусала, ски курорти !!! ...срам
В СЛУЧАЯ ЗРИТЕЛ НА КЛИП ПО ПРОФЕСИЯ ОБУЩАР

2017.02.12 | 19:16

2
посредствен клип! ПРОСТО НЕ ПРИКОВАВА ВНИМАНИЕТО С НЕЩО ЛЮБОПИТНО, ИНТЕРЕСНО. ОПЕРАТОРСКАТА РАБОТА Е ПОСРЕДСТВЕНА, ГЛЕДНИТЕ ТОЧКИ СА ЛЮБИТЕЛСКИ. НЕ МИ ДОПАДНА КЛИПА КАТО РЕКЛАМА ПРЕД СВЕТА ЗА ТУРИСТИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ.ОТ НЕГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ПОЗИТЕВЕН ЕФЕКТ.
Психоаналитик

2017.02.11 | 19:34

1
Злееее

Добави коментар

Водещи новини