Заради снега не можеха да тръгнат автобусите от Ловеч

  • 13 януари 2017 11:16

  • 1624
  • 0
Заради снега не можеха да тръгнат автобусите от Ловеч
© Булфото

По две линии тази сутрин не са отпътували автобусите в община Ловеч, съобщават от общинската администрация. Не е тръгнал за София автобусът в 6.00 часа. Не се е пътувало и по линията Къкрина - Брестово. Снощи късно е закъсал пътнически автобус за Брестово, изтеглен е през нощта.

От администрацията добавят, че пътищата са проходими при зимни условия. Ниските температури и падналият сняг продължават да затрудняват движението. Улиците в Ловеч са почистена.

Вече са отворени за преминаване отсечките Ловеч - Горан и Горан - Слатина. Изчистен е пътят от Горан до разклона за Слатина, но след кръстовището към Владиня предстои да се пробие път. За Владиня се пътува през Дойренци и Дренов.

Отворен е пътят Баховица - Славяни, предстои да се отворят и пътищата между Баховица - Николаево и Горан - Владиня. Няма обаче откъснати селища, тъй като функционират обиколни маршрути.

Режимът на водата в село Старо Стефаново е преустановен. Водоподаването в Соколово е частично нарушено поради авария, студеното време затруднява дейностите по възстановяването.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1624 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини