БДЖ предупреди за възможни закъснения на влаковете

  • 06 януари 2017 11:30

  • 7975
  • 1
БДЖ предупреди за възможни закъснения на влаковете
©

Поради усложнената метеорологична обстановка движението на влаковете в страната се осъществява при тежки зимни условия като са възможни закъснения, особено при пътуването на композициите на дълги разстояния, съобщават от БДЖ.

Към 11.00 ч. движението на влаковете е прекъснато между Шивачево и Гавраилово поради надвиснали клони над контактната мрежа. В момента аварийни екипи работят по отстраняване на проблема, както и между Добрич север - Кардам - поради снегонавявания и преспи.

Участъци от железопътната инфраструктура с обилен снеговалеж се почистват от роторен снегорин и друга техника на НКЖИ. Аварийните екипи на Компанията реагират своевременно.

Поради динамичните промени в условията на усложнена метеорологична обстановка, клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат най-точна информация за актуалната обстановка за движение на влаковете от гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7975 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2017.01.06 | 12:49

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини