Предупреждават тираджиите за опасностите от бежанците (видео+снимки)

  • 29 декември 2016 11:10

  • 9573
  • 4
Предупреждават тираджиите за опасностите от бежанците (видео+снимки)
© Novini.bg

Много често проникването в камионите става без знанието на тираджиите. Обикновено със стълба се прониква през тавана, докато водачът е спрял на почивка. Това стана ясно по време на брифинг на МВР, на който ще бъде представен проект, свързан с изготвянето и разпространението на указания за обезопасяване на товарните автомобили срещу проникване на нелегални мигранти в тях, предаде репортер на Novini.bg

На всички гранични контролно-пропусквателни пунктове ще бъдат раздавани флайери с информация как тираджиите да бъдат по внимателни. Съобщенията са български, английски и турски език. На входа на България са задържани 294 души, укривали се в каросериите на тежкотоварните автомобили. На изхода на българо-румънска граница – 80 нелегални мигранти.

Тази мярка е част от засилването на сигурността с оглед на повишените терористични заплахи. Главният секретар на МВР Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в уточни пред медиите. че реална опасност за България няма.

Снимки: Novini.bg

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
9573 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.12.29 | 14:53

3
Няма начин да се предпазим от тая долна паплач,за хладилните ремаркета има някакви варианти,но за бризентовите няма.В бризентово ремърке може да се влезе дори през тавана напълно незабелязано,няма как шофьорите да правят постоянни проверки и да са адекватни и на волана !!! Решението е да не се носи отговорност за тия маймуни,повече от ясно е на всичкини,че сами се качват.е

2017.01.14 | 06:57

4
Няма как да сме и шофьори и пазачи !!!Като ни съдят за неканени маймуни в ремаркето да вземем да сменим работата,тогава ще се сетите всички да гледате на нас с друго око и да работите за решаване на тия проблеми.Спрем ли да работим тая неблагодарна работа и живота спира за всички ви,точно след три дни.
Чичо габър

2016.12.29 | 14:52

1
Двоен брезент на тавана,между двата, габъри за порт манто.Ще стъпи друг път

2016.12.29 | 14:52

2
Не коментирай неща,които очевидно не разбираш !!! Кой ще ти го направи това и как ще се сгъва щората на тавана с кабърчетата пък и двоен брезент ?!?!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини