Принуждават Росен Плевнелиев да се премести в Бояна

  • 22 декември 2011 15:34

  • 4205
  • 4
Принуждават Росен Плевнелиев да се премести в Бояна
© Интернет

От НСО вече имали ясна програма как да накарат бъдещия си началник да се нанесе в държавната резиденция и да напусне частния комплекс...

Това ще бъде огромна жертва за Росен и Юлияна Плевнелиеви и трите им деца, които ще трябва да се откажат от двуетажната си къща, всекидневното сутрешно плуване в басейна, от уюта на спа-центъра и шопинга из магазините на затворения комплекс, в който двустайният апартамент струва 180 000 евро. Къщата на президентското семейство пък надхвърля 450 000 евро, разкриват запознати.

Тя е с разгърната площ от 478 кв. м. и впечатлява дори с размерите на гаража, който е колкото един апартамент – близо 75 кв. м. Домът им има и басейн в двора, като е направена и топла връзка със сградата. В “Резиденшъл парк” съседи и най-близки приятели са им юристи, ИТ-специалисти, бизнесмени и дори служители в Американското посолство.

Според един от най-добрите астролози у нас - Сав Чол
, звездите през 2012 г. вещаят големи разочарования на бъдещия президент. Първите ще дойдат именно по линия на приятелите му. Там ще понесе най-много предателства. Астрологията е в основата на успеха на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, разкри самият той в предаването “Търси се”. Когато останал без работа в началото на 90-те години, той и приятелят му Иван Тодоров предсказвали бъдещето от офис в благоевградския РУМ. Както самият Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното разкри, при последното си прераждане той е бил ирландска пастирка, родена през 1730 година.

“Поне не съм се прераждал често. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-стойностен живот водиш. Смята се, че на по-често прераждащите се им се дават повече шансове да се поправят”, обясни той в "Търси се".

Последвайте канала на

4205 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
до червенотиквеничковчетата

2012.02.03 | 22:32

4
Червените злобарчета нямат умора да плюят по опонентите си! То другари, само с плюване нищо не става , не се ли убедихте, че трябва и да поработвате малко , поне хляба да си изкарате , а не народът да работи за вашата партия , нейните ръководители и техните деца.

2012.02.03 | 22:32

3
Ами мога да му пожелая да е жив и здрав. И на каквото си е постлал на такова да легне, ама засега аз виждам само тръни, а той какво долълнително колко таралежа в гащите си е сложил само той си знае или ще разбере като вземат да го бодат все повече и повече. Смятам че е толкова незабележителен, че въобще не заслужава да бъде коментиран.

2012.02.03 | 10:29

2
Ама тая бедна клета женица наистина си вярва, че ще бъде първия в света президент на държава (макар и смешна, като нашата), който ще живее в блок с апартаменти и че наистина децата му ще тичат с другите деца пред блока и комшиите ще му идват на гости, когато си поискат ?!!! Добре де, той че е зверски тъп е ясно вече и на децата, ама тиквата, като му заповяда да стане президент не му ли обясни какво точно го чака или му е казал: ''абе ти ще стоиш пред мен наведен и държащ се за палците пък аз ще ти разреша да си живееш в кооперацийката!'' ? Е Роше, Роше, и тебе те излъга... не само нас !

2012.01.24 | 22:08

1
Че той и в момента не живее в блок, а в Парк София... Иначе да, съгласен съм, че клетата женица много умело казва "не".

Добави коментар

Водещи новини