Почина актьорът Алън Тик

  • 14 декември 2016 11:01

  • 17582
  • 0
Почина актьорът Алън Тик
© Getty Images/Guliver

Алън Тик, популярен канадски телевизионен актьор и баща на певеца Робин Тик, почина на 69-годишна възраст, предадоха световните информационни агенции.

Според редица американски издания, сред които "Холивуд рипортър" и "Лос Анджелис таймс", Тик е получил инфаркт, докато е играел хокей с един от синовете си, и е откаран в болница, където е установена смъртта му. Кончината на актьора е потвърдена от негов говорител за Ей Би Си.

Алън Тик се радва на успешна кариера в канадски и американски телевизионни шоута като сценарист, продуцент и водещ. Актьорът е най-известен с ролята си в американската ситуационна комедия Growing Pains от 80-те години на миналия век.

Редица знаменитости от САЩ използваха социалните мрежи, за да засвидетелстват почитта си към Алън Тик, съобщава БТА. Сред тях са телевизионната водеща Елън ДеДженеръс и певецът Джон Леджънд.

"Америка обичаше Алън Тик. Кончината му ме натъжи много. В мислите си съм с негово семейство", написа ДеДженеръс в Twitter.



"Почивай в мир, Алън Тик. Израснах, гледайки го по телевизията. Много се натъжих, когато научих за кончината му", гласи туитът на Леджънд.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
17582 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини