Състоянието на две от пострадалите жени от Хитрино остава много тежко

  • 10 декември 2016 16:40

  • 40289
  • 2
Състоянието на две от пострадалите жени от Хитрино остава много тежко
© Булфото

Състоянието на двете жени, пострадали при инцидента в Хитрино, които са настанени в университетската болница "Св.Марина" във Варна, е много тежко.

Това съобщи проф. Вилиян Платиканов, ръководител на клиниката по анестезиология и интензивно лечение в здравното заведение, цитиран от БТА. По думите му и двете пациентки имат множество травми. Те са оперирани и състоянието им се следи. От Центъра по трансфузионна хематология в крайморския град съобщиха, че повече от 40 души са дарили кръв днес и има още желаещи. Сред дарителите има много студенти от Медицинския университет в града. Центърът ще работи и утре през целия ден. Междувременно от клиниката по изгаряния във Военноморската болница, където са настанени четирима души със сериозни изгаряния от Хитрино, обявиха, че се нуждаят от кръв.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
40289 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.10 | 22:55

1
Интернет е кошмарът на лъжците и манипулаторите! Разпространявайте ИСТИНАТА! Пак московски „талибани”! Собственик на цистерните гръмнали в Хитрино е Станко Станков/бивш кмет на Балчик от БКП=БСП=ДПС/ и незнайни офшорни фирми в „Булмаркет” . Същата е заловена на 4 –ти август 2015 в нарушение на санкциите на ЕС, да товари в Крим газ, с произход от Русия…

2016.12.10 | 22:55

2
а курвите от герб с бойкоуглу защо го подминаваш бе тикво

Добави коментар

Водещи новини