Съветник на Доналд Тръмп се среща с бизнесмени и политици в Москва

  • 08 декември 2016 09:05

  • 2537
  • 2
Съветник на Доналд Тръмп се среща с бизнесмени и политици в Москва
© gettyimages (архив)

Картър Пейдж - съветник на избрания за президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, пристигна в Москва за срещи с бизнесмени и политици, информира РИА Новости.

"Ще се срещна с влиятелни бизнесмени и идейни лидери", заяви пред агенцията Пейдж. Съветникът на Тръмп добави, че ще остане в Москва до 13 декември. По-рано Пейдж е казвал, че правителството на новоизбрания президент на САЩ има нужда от хора, които вярват в потенциала на руско-американските отношения. По думите му диалогът между двете страни е невъзможен без доверие към лидера на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, допълва РИА Новости.

Пейдж е партньор в компанията "Global energy capital", която инвестира в енергийни проекти. Преди време е работил три години като инвестиционен банкер в московския офис на Merrill Lynch. На този пост е поддържал контакти с руски компании от енергийния сектор като "Газпром" и разформираното дружество "Единни енергийни системи на Русия", отбелязва бизнес агенцията Прайм, поделение на РИА Новости.

Последвайте канала на

БТА
2537 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.16 | 03:41

2
надеждата на русофилистиците Тръмп да им играе по свирката не се оправдаха

2016.12.14 | 06:29

1
хибридните медии скоро ще запеят съвсем друга песен :)

Добави коментар

Водещи новини