Алгафари и проф. Радулов: Бъчварова говори постоянно глупости

  • 06 декември 2016 08:14

  • 12450
  • 2
Алгафари и проф. Радулов: Бъчварова говори постоянно глупости
©

Мажд Алгафари и проф. д-р Николай Радулов коментираха темата за новите бежански центрове в сутрешния блок на Нова телевизия.

За ден се оказа, че в България влизат между 200 и 300 нелегални мигранти. Алгафари е категоричен, че трябва страната ни да започне да диктува правилата, иначе напливът на бежанци няма да спре.

Алгафари и Радулов са категорични, че от афганистанците всичко винаги може да се очаква. По думите им, тези, които влизат в България са изключително необразовани, не знаят кога са родени, не могат да си напишат дори името. Те поясниха, че идващите нелегално у нас афганистанци са от селата в Афганистан, където се прехранват с наркотици.

Мажд Алгафари и проф. Радулов смятат, че България в момента е разграден двор и не се спазват никакви закони. Според двамата министърът на вътрешните работи в оставка говори абсолютни глупости. Те заявиха, че Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. не отговаря никога на никакви въпроси.

Последвайте канала на

Десислава Станева
12450 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ГЕРБ

2017.01.27 | 10:02

2
ПАРТИЯ ПО ЗАКРИЛА НА БЕЖАНСИТЕ
да

2017.01.27 | 10:02

1
Правилно са казали хората.За всички е ясно ,че Бъчварова е там като управител на МВР,който е призван да свежда инструкциите на шефа си до подчинените си.Чака какво ще и нареди Борисов,за да свърши нещо.Един от не добрите министри.Не върши нищо самостоятелно.И не реформира институцията с най-голям бюджет в БГ.Там е яма без дъно.Толкова е раздут щата на управленско ниво ,че няма до къде.А знаете ли колко е бил щата на вътрешното министерство преди 9.09.44?А и тогава са били 2 министерства в едно.На задравеопазването и на вътрешните работи.

Добави коментар

Водещи новини