Привикват в парламента шефа на НАП за картела при горивата

  • 06 декември 2016 07:28

  • 4645
  • 3
Привикват в парламента шефа на НАП за картела при горивата
© Булфото (Архив)

Изпълнителният директор на Националната агенция за приходи (НАП) Бойко Атанасов ще бъде изслушан в парламента днес. Причината е проверката за картел при пазара на горивата у нас.

Атанасов ще присъства на заседанието на Временна анкетна комисия за проверка на всичките данни, факти и обстоятелства, водещи до съмнения за изкривяване на конкуренцията на пазара на горива и до съмнения за злоупотреба с господстващо положение в периода от 2008 г. до юли 2016 г. Комисията беше създадена в края на октомври. Това стана след установяването на картелно споразумение между шест от веригите бензиностанции.

На днешното заседание от 15 ч. ще бъде изслушан и председателят на Държавната агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
4645 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.12.07 | 14:56

3
Смешни са и безочливи! Всяко дете вижда че цената е надута за печалба, а тези само увъртат и разследват дали има картел...
ХАХ

2016.12.06 | 20:12

1
НЕМА ЛЕВИ НЕМА ДЕСНИ ТА ТЕ ВСИЧКИТЕ ОТ КОМУ........СКО ТЕСТО МЕСЕНИ БЕ ЕЙ КВО СЕ НЕРВИТЕ ЕБ..ТЕ ИМ МА..ТА ТЯ ТЯХНАТА Е ОПРАВЕНА МИСЛЕТЕ МУ ВИЕ.......
е бах

2016.12.06 | 20:13

2
учиш .евеш ,пак учиш и пак ..и няма научаване ..е поне едното остава за спомен..до комунизма ,кретен не стигнахме ...днешните социалисти ..мастити капиталисти ..та да си дойдем ...нито социалисти ,нито комунисти ..буржоа отвсякъде ..и си избирай ...нинова ,боко ,кривоустата или дълбоката ..а може войводата ,винкела или волена..милионери и баш милиардера ..в другите страни ..поме богатите не крадът ,ама тука сме наопаки ..тия които имат ..най-много лапат..

Добави коментар

Водещи новини