Бивш футболист на ЦСКА сред загиналите в разбилия се в Колумбия самолет

  • 29 ноември 2016 11:36

  • 53269
  • 0
Бивш футболист на ЦСКА сред загиналите в разбилия се в Колумбия самолет
©

Към този момент властите в Колумбия потвърждават за 76 загинали и само 5 оцелели при катастрофата със самолета на футболния тим на Чапекоензе. Засега обаче само 25 от жертвите са идентифицирани, но имената все още не са съобщени. На полета е бил и бившият играч на ЦСКА Фелипе Машадо. За съжаление обаче той не е в списъка с оцелели.

Засега се знае, че живи са трима от футболистите - Данило, Джаксън Фолман, Алан Рушел, един от масажистите на клуба и една от стюардесите. Имало е и шести оцелял след падането на самолета, но той е издъхнал на път за болницата. В момента обаче търсенето на оцелели е прекратено заради силен дъжд.

Изчаква се изгрева на слънцето, което ще стане около 13 часа наше време.

На борда са били 22 футболисти, 21 журналисти, както и трима гости на клуба.

Списък на футболистите на борда: Данило, Фолман, Хименес, Денер, Алън Рушел, Карамело, Марсело, Фелипе Машадо, Тиего, Нето, Жосимар, Жил, Сержио Маноел, Матеус Битеко, Клебер Сантана (бивш играч на Атлетико Мадрид), Артур Мая, Кемпес, Ананиас, Лукас Гомес, Тиагиньо, Бруно Ранхел, Канела. Както е известно вече, преди няколко часа самолет със 72 души на борда и 9 души екипаж, сред които и членовете на бразилския футболен отбор Чапекоензе, се разби над Антиокия (Колумбия) малко преди приземяването си на летището в Меделин.

Всичко за катастрофата четете в Sportal.bg

Последвайте канала на

Нора Виткова
53269 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини