Снегът парализира София и предизвика множество катастрофи (снимки)

  • 29 ноември 2016 09:30

  • 28163
  • 4
Снегът парализира София и предизвика множество катастрофи (снимки)
© novini.bg

Първият сериозен сняг у нас е вече факт и разбира се, това доведе до сериозни проблеми за шофьорите.

Трафикът в столицата е изключително интензивен.

Почти  два часа отнема придвижването от южните квартали на София до централната част на града.

Буквално блокирани са булевардите „Бъкстон“, България, „Черни връх“, „Гоце Делчев“, П.Ю. Тодоров“, „Константин Величков“, „Сливница“, „Г.М. Димитров“, „Драган Цанков“, както и други основни пътища.

Снимка: novini.bg

Движението по Околовръстното на столицата също е изключително затруднено. Заради обилния снеговалеж шофьорите се движат буквално с 30 км в час дори и там.

И ако това ви се струва кошмарно, в малките улички движението е още по-ужасно. Колите там пъплят една след друга в опита си да излязат на главните булеварди.

Движението на шофьорите се затруднява и заради леките катастрофи. Под моста на НДК джип е катастрофирал, видя репортер на novini.bg.

Четири коли и един автобус пък са се ударили на моста на жк. "Захарна фабрика" в посока центъра. Сигналът за инцидента е подаден в 08.30 часа, информират от СДВР. Пострадала е жена, която е получила лека рана на лицето и вече е прегледана в болница и освободена. По първоначални данни автобусът, участвал в катастрофата, е от масовия градски транспорт. Продължават действията по изясняването на причините за инцидента.

Движението по улиците в София се осъществява трудно и заради закъсали коли.

Снимка: novini.bg

Снимка: novini.bg

Снимка: novini.bg

 

Снегорини не липсват, точно обратното. София  е пълна с тях. Машините обработват пътищата, доколкото могат заради неспирния снеговалеж.

Последвайте канала на

Десислава Станева
28163 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Хайде

2016.11.29 | 15:56

4
Хайде пак изненада :) То е нормално при липсваща инфраструктура и толкова много автомобили да е така, всеки е тарикат и големец и не може да ходи с градски транспорт...
Георги

2016.11.29 | 15:55

3
Не е точно така, аз за да стигна до работа трябва да сменя поне 3 транспорта, много по-изгодно ми идва, а и по-бързо да си отида с колата.
A

2016.11.29 | 15:55

2
в метрото сняг няма.5м до центъра
А

2016.11.29 | 15:50

1
ходете ми говорете,че не трябват зимни гуми.на 2 пръста сняг не може да мръдне.

Добави коментар

Водещи новини