Заловиха криминално проявен за серия от измами

  • 24 ноември 2016 09:13

  • 1440
  • 1
Заловиха криминално проявен за серия от измами
© Булфото

Задържан е криминално проявен 31-годишен мъж за серия от измами. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление – Бургас е задържан криминално проявения И. С., 31-годишен от Бургас, който по схемата, че е работи, като асансьорен техник извършил следните измами:
- на 6 август заблудил 70-годишна бургазлийка от бл. 43 в к-с "Зорница", че ще почисти асансьорната шахта, като поискал сумата от 33 лв.

Пенсионерката разполагала само с 50 левова банкнота, като се уговарят след почистването, И. С. да й върне ресто.
- на 14 август заблудил 85-годишен бургазлия от бл. 53 в ж.к. "Лазур", че ще почисти наводнена асансьорна шахта в блока и за целта получил сумата от 100 лева за труда си. Пенсионерът дал сумата от 100 лв. на И. С., но същия не се върнал и не изпълнил работата, за която е нает.
- на 22 ноември заблудил 71-годишен бургазлия от бл. 37 в ж.к. "Лазур", че ще почисти асансьорна шахта и ще извършил ремонт на асансьора, като поискал сумата от 310 лв. за труда си. Вземайки парите И. С. си тръгнал и пенсионера, констатирайки че е измамен, алармира полицейските служители от Пето Районно управление – Бургас, които задържат 31 годишния бургазлия.

И. С. направил пълни самопризнания за извършените от него деяния. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1440 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
някой

2016.11.24 | 09:36

1
Браво,браво, голям бандит,сто години затвор, а тези дето ни докараха до просешка тояга за тях нищо

Добави коментар

Водещи новини