Закопчаха четирима за разпространение на амфетамини

  • 19 декември 2011 13:02

  • 1280
  • 0
Закопчаха четирима за разпространение на амфетамини
©

Четирима души са задържани в ареста за разпространението на амфетамин в нощните клубове на Пловдив при специализирана полицейски акция в областния център.

Това съобщи на пресконференция днес главен инспектор Васил Саватинов, началник на сектор „Криминална полиция”. В неделя за разпространението на наркотици в пловдивските заведения са задържани общо 11 души, но седем от тях са пуснати по-късно.

Спряно е разпространението на близо един килограм таблетки “Екстази”, 300 грама амфетамини, 170 грама канабис и 5 грама кокаин. Основните дилъри на наркотици в пловдивските заведения са купували таблетките за около 4-5 лева и са ги продавали на цена от 10-12 лева, като по този начин са реализирали значителни печалби от познати клиенти, които посещават нощните заведения в Пловдив.

В рамките на последните 20 дни са реализирани и още две специализирани акции против разпространението на наркотици, каза Саватинов. Миналата седмица са задържани шест лица за разпространението на хероин в Столипиново и на територията на област Хасково. Задържан е и дилър на кокаин с около 60 грама, предназначени за разпространение отново в пловдивските клубове.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1280 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини