Задържаха жена от Перник, взела 30 бона, за да развали черна магия

  • 22 ноември 2016 15:31

  • 9736
  • 0
Задържаха жена от Перник, взела 30 бона, за да развали черна магия
© gettyimages (архив)

31-годишна перничанка бе задържана от столичната полиция, след като измамила и прибрала 30 000 лв. от софиянка, за да й развали "черна магия", съобщиха от МВР.

Разследването започнало през септември, когато в полицията се оплакала столичанка, че е станала жертва на измама. Тя разказала, че през юли непозната жена установила контакт с нея и й казала, че й е направена "черна магия". Непознатата обещала, че ще я развали, но затова са необходими различни действия, свързани с големи финансови средства.

Така само за два месеца - до септември пострадалата предавала на няколко пъти различни суми пари на обща стойност 30 000 лв. Столичанката се усъмнила, че става въпрос за измама и потърсила полицията, едва когато мнимата врачка й се обадила за пореден път да си уговори среща с нея.

По случая било образувано досъдебно производство и на 17 ноември служители на столичното Четвърто РПУ задържали извършителката на измамата - 31-годишна перничанка.

След доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура жената е привлечена като обвиняема и й е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок до 72 часа. Впоследствие с определение на Софийски районен съд тя е задържана за постоянно в ареста.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9736 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини