Паднали дървета и камъни по пътищата в Смолянско

  • 09 ноември 2016 11:12

  • 9559
  • 1
Паднали дървета и камъни по пътищата в Смолянско
© Булфото (aрхив)

Паднали дървета и камъни има в отделни пътни участъци в Смолянска област след продължителния дъжд в региона през последното денонощие, съобщават от Областното пътно управление и Община Смолян.

Затворени пътища няма, засегнатите участъци се разчистват.

Дърво е рухнало върху електропровод в района на пътя Смолян-Мугла, в резултат на което без електричество са селата Киселчово и Кремене. Пътуващите в планинската област трябва да шофират с повишено внимание поради опасността от падащи дървета и усложнената метеорологична обстановка, предупреждават от Пътното управление.

Нивата на реките се следят поради опасността от повишението, ако дъждът продължи със същата интензивност през деня, информират от Областната администрация. Под специално наблюдение са реките Черна в района на Смолян и Върбица при Златоград. Следи се и обстановката около р. Арда при Рудозем.

Проливният дъжд е предизвикал свличане на земна маса по пътя между селата Гела и Солища според информация от Община Смолян. Получени са сигнали за затлачени шахти и водостоци, аварийни екипи разчистват засегнатите зони.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9559 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
?

2016.11.09 | 11:32

1
Кмета рано си пописли че всичко е наред. зимата ще има тука има тука няма свачища

Добави коментар

Водещи новини