ЧЕЗ провери съоръженията, от които се захранват избирателните секции

  • 03 ноември 2016 10:50

  • 491
  • 0
ЧЕЗ провери съоръженията, от които се захранват избирателните секции
©

За да бъдат гарантирани непрекъснатостта и качественото електроснабдяване при подготовката и произвеждането на президентските избори на 6 ноември, служители на "ЧЕЗ Разпределение България" извършиха огледи на всички съоръжения, от които се захранват избирателните секции и обектите, свързани с произвеждането на изборите, съобщиха от компанията.

ЧЕЗ преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването на територията на Западна България от 8.00 ч. на 4 ноември до 8.00 ч. на 8 ноември.

От фирмата са определили отговорни, ръководни длъжностни лица, служители на компанията, които при необходимост да поддържат контакт с представители на Централната избирателна комисия, всички районни избирателни комисии, областните управители и кметовете на общини в областите с административни центрове Благоевград, Видин, Враца, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Перник, Плевен, София и София-област.

За непрекъснатостта на захранването на обслужваната от ЧЕЗ територия в изборния ден ще следят 80 аварийни екипи, като 20 от тях са позиционирани в столицата. При необходимост компанията е в готовност да мобилизира допълнителни аварийни екипи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
491 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини