Бразилският адвокат на Боевски: Гълъбин не е признавал нищо

  • 16 декември 2011 07:38

  • 2994
  • 0
Бразилският адвокат на Боевски: Гълъбин не е признавал нищо
©

Гълъбин Боевсик не е правил признания пред полицията, за да отхвърли вина от дъщеря си. Това заяви пред ТВ7 бразилският адвокат на българският олимпийски шампион по вдигане на тежести Леандро Перейра.

Той вече иа успех в оправдаването на хора, които са обвинени в трафик на наркотици. Обслужва предимно германски клиенти тъй като е завършил магистратурата си в Мюнхен. Опитваме се да съберем достатъчно доказателства, за да оправдаем Гълъбин Боевски, имаме препоръки за него като спортист, човек който се занимава с хуманитарна дейност и като работодател. По този начин съдията ще си създаде представа за живота на обвинения в наркотрафик извън килията. Именно магистратът ще определи наказанието на Боевски, законът в Бразилия не изисква прокуратурата да поиска определен размер на наказанието. Ако бъде признат за виновен той ще получи между 5 и 15 години.

Прагът на самосъхранението ми в момента е много нисък, сподели пред ТВ7 съпругата на Гълъбин Боевски Красимира. Единственото което мисля е как да го накарам да се почувства по-добре, добави тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
2994 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини