Сандра Бълок в леглото на Сталоун?

  • 14 декември 2011 13:42

  • 3117
  • 0
Сандра Бълок в леглото на Сталоун?
© Интернет

Един от бившите бодигардове на носителката на Оскар Сандра Бълок разкри, че клиентката му е имала кратка връзка със Силвестър Сталоун.

Телохранителят на звездата Лий Уивър разкрил, че двамата актьори се забили по време на снимките на екшън фантастиката "Разрушителят" през 1993-та.

"Сандра ми разказа, че Слай я поканил в хотелската си стая, но вместо да правят секс, двамата се съблекли по бельо и разиграли сцена от "Роки". Сталоун се появил от банята по боксерки и като го видяла Сандра също се разхвърляла. Той обаче не я метнал на леглото, а започнал да подскача около нея, все едно е на боксовия ринг. Тя решила също да влезе в роля и двамата доста се позабавлявали до момента, в който Слай я съборил на пода и ни в клин, ни в ръкав започнал да крещи "Ейдриън, Ейдриън", разказал Лий Уивър.

"Сандра ми разказа всичко с такива подробности, че чак станах подозрителен. Според мен тя се опитваше да обясни защо е била в стаята му и да прикрие факта, че е спала с него", добавил бодигардът на Сандра Бълок, пише bliasak.bg.

*Сандра и Силвестър в "Разрушителят"

Последвайте канала на

3117 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини