Вторият дебат между Тръмп и Клинтън е по-малко гледан от първия

  • 11 октомври 2016 07:32

  • 1358
  • 1
Вторият дебат между Тръмп и Клинтън е по-малко гледан от първия
© Getty Images/Guliver

Вторият телевизионен дебат между кандидатите за Белия дом Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в неделя привлече по-малко аудитория в сравнение с първия преди две седмици, който беше гледан от рекордните 84 милиона зрители. Това съобщи компанията за маркетингови изследвания "Нилсън", цитирана от Ройтерс и ТАСС.

90-минутният дебат, излъчван директно от 11 телевизии, беше гледан от 66,5 милиона зрители. Данните не включват обаче милионите други хора, наблюдавали словесната престрелка между Клинтън и Тръмп онлайн, в социалните медии или в барове и ресторанти.

Вторите президентски дебати обикновено привличат по-малки телевизионни аудитории, но неделният се очакваше с голям интерес след публикуването на видео от 2005 г., в което Тръмп казва, че неговата слава и известност му позволяват да прави каквото си иска с жените, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1358 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
тръмп е 100% ов боклук педераст прост грозен !!!!!

2016.10.11 | 08:16

1
Много ясно се видя че тръпито е бита карта

Добави коментар

Водещи новини