Автобусните билети за Коледа свършиха

  • 14 декември 2011 06:43

  • 1013
  • 0
Автобусните билети за Коледа свършиха
©

Билетите за автобус от София до големите градове на Бъдни вечер и ден преди това са вече изчерпани, показа проверка на „Монитор”.

Десет дни преди големия християнски празник за повечето автобуси вече няма места, обясниха от големите туроператорски фирми. София ще се изнася в следобедните часове на 23 декември и със сутрешните автобуси на Бъдни вечер. Очаква се заради големия поток от пътници превозвачите да пуснат и допълнителни автобуси.

Най-много хора пътуват за Бургас и Варна, показват разчетите на превозвачите. Дори автобусите за Варна в полунощ вече са почти пълни. Места почти няма и в автобусите за Бургас. Причина за това е и стачката на влаковете, заради която много от хората са се насочили към другия начин на пътуване.

Билети за 23 и 24 декември вече са на свършване. За сметка на това обаче за 21-ви и 22-ри почти няма желаещи. От утре пък започва предварителната продажба на билети за влаковете, заявиха от БДЖ. Ако днес стачните действия бъдат продължени обаче, от Централна гара отново няма да тръгват влакове от 8 до 16 часа.

Последвайте канала на

1013 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини