СДС ще подкрепи тоталната забрана за пушене на обществени места

  • 13 декември 2011 15:02

  • 1008
  • 0
СДС ще подкрепи тоталната забрана за пушене на обществени места
©

СДС ще подкрепи евентуално влизане в сила на тоталната забрана на тютюнопушенето на обществени места от средата на следващата година, но не вярва управляващите да стигнат до такова решение.

Това се разбра от думите на синия депутат и заместник-председател на здравната комисия в парламента Ваньо Шарков по повод лансираното намерение от здравния министър Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование това да стане от 1 юни догодина, предаде Дарик.

„Стана практика в това управление да се приемат закони, които започват да действат след шест месеца или след една-две години. Това беше предложение, което два пъти е гласувано в пленарна зала. Веднъж беше гласувано по време на тройната коалиция, като срокът мисля беше 2010 г., след това мисля, че беше прегласувано по предложение на ГЕРБ и срокът беше удължен. Сега ще има нов срок. Аз съм убеден, че ако правителството го приеме и го гласуваме да бъде от 1 юли, след това ще бъде прегласувано и срокът отново ще бъде удължен. Ние два пъти сме го подкрепяли в пленарна зала, като моят мотив винаги е бил в това, че когато отидем в Европа, спазваме това правило, а вкъщи не го спазваме и не изглеждаме европейци по този начин", коментира Шарков.

В коментар за наложеното от президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в вето върху текстовете от бюджета на Държавното обществено осигуряване (ДОО) за 2012 година, свързани с пенсионната реформа, предлагана от ГЕРБ, сините препотвърдиха позицията срещу вдигането на възрастта за пенсиониране с по четири месеца в следващите три години.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1008 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини