Втора стрелба в Илинойс, убит е млад мъж

  • 25 септември 2016 20:37

  • 2175
  • 0
Втора стрелба в Илинойс, убит е млад мъж
© Getty Images/Guliver

Един човек загина, а четирима бяха ранени днес при стрелби в САЩ, включително в комплекса на университета на Илинойс, предаде Асошиейтед прес.

Полицията смята, че двете стрелби в град Шампейн, щата Илинойс, може да са свързани.

Според органите на реда едната стрелба е започнала след спор, избухнал на празненство в апартамент в града и продължил на улицата, където се стигнало до сбиване. При стрелбата бил убит 22-годишният Джордж Корчев, а трима души били ранени.

Полицията каза, че Корчев, който е бил от чикагското предградие "Мънделейн", не е участвал в сбиването и не е бил студент от университета, а само е минавал през района, когато станала стрелбата. Другите трима простреляни са били откарани в болница без опасност за живота.

Малко по-късно органите на реда получили съобщение за друга стрелба на няколко пресечки от университетския комплекс. Те намерили пострадал човек, който бил откаран в болница без опасност за живота.

Властите издирват един или повече заподозрени за стрелбите, а също шофьора на автомобил, който блъснал човек, бягащ от мястото на първата стрелба. Блъснатият човек е получил леки наранявания, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2175 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини