Майка на момиче, участвало в гаврата: Тя не е агресивна

  • 16 септември 2016 08:37

  • 6670
  • 7
Майка на момиче, участвало в гаврата: Тя не е агресивна
©

Клип с две шестокласнички, които унижават и бият друго момиче взриви социалните мрежи и предизвика редица сериозни въпроси. Репортер на Нова телевизия успя да се свърже  с родителите на две от момичетата,  участвали в гаврата. 

Една от майките отрича дъщеря й да е виновна. „Не мога да ви кажа на какво се дължи това. По принцип не е агресивна, но явно приятелите й са такива”, заяви жената. Тя твърди, че приятел на момичетата е снимал унижението. Дъщеря ми просто е била на мястото, но не е тя момичето, което бие и което кара другото да се съблича. Видяхме се с нея след това. Казва, че са се заплашвали една друга, даже не се познават с битото момиче, но и аз незнам на какво се дължи агресията”, разказа майката и добави: „Мисля, че става дума за момче и то за момче, което преди това е имало връзка с нея, а  сега има връзка явно с другото момиче. Те даже не са и приятелки, но се запознали в някакво кафе и започнали да комуникират”. 

Майката на друго момиче, участвало в унижението твърди, че детето й на 15 септември не е отишло на училището, защото го е страх и срам от случилото се. Момичето обаче живее  при баща си, който отказа да коментира скандалния клип.

„В този конкретен случай мисля, че на виновните момичета ще бъдат задължени да посещават курсове за сваляне на агресията в поведението. Това са курсове при психолог или при педагог. Имаме такива програми, те са безплатни за децата”, обясни в студиото на „Здравей, България” Константин Томанов, секретар на Централната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Министерски съвет. 

Именно тази комисия се занимава с ръководството на 296-те местни комисии за борба с противообществените стаи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6670 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.10.04 | 21:06

7
Само аз ли се потрисам, че 13 годишни имат 'връзка с момче', бият се като психопати, унижават се и ходят 'без гащи отдолу'? Това са децата ни, бъдещето ни, накъде вървиш, Българийо! :(((
Пешо манафа

2016.10.04 | 18:17

3
Няма защо да се потрисаш, за тези неща сте виновни вие днешните родители, защото хабер си нямате от възпитание. Само глезите, гушкате, целувате, лигавите, угаждате, учителите пък са с вързани ръце от тъпите закони... Затова почват да пият, да пушат, да се друсат и да се е**т още на 10-11 години. Така е и така ще бъде докато родителите сте такива некадърници(повечето) а законите са скапани и не позволяват да се налага дисциплина!
Бат паци

2016.10.04 | 18:18

6
Бой трябва
100

2016.10.04 | 18:17

4
Сигурен съм че"майката" е от тези новодошлите селянки в София, които са забравили да се върнат на село! Животът на тези отрепки е - чалга, молове, кафета и висене във фейсбук!

2016.10.04 | 18:18

5
Разбира се! Такова поведение не е присъщо на изтънчените и със синя кръв софиянци, не че голяма част от тях не са потомци на селяни. И едно допълнение-думата селянин има малко по -стар произход и значение- означава уседнал начин на живот-не се връзва много с чалга, молове, кафета и висене във фейсбук, така че по-добре използвайте думата селяндур.
Каро

2016.10.04 | 18:16

2
Кви родители веееее видяха малко пари свобода и се побъркаха тез селяци. Бързо забравихте че до вчера бяхте на външни тоалетни масово. КОЧИНА!!!!!!!

2016.09.20 | 09:20

1
Е кво да се прави. "моралът" на един народ.

Добави коментар

Водещи новини