По 1 г. условно за двама ало измамници

  • 15 септември 2016 15:36

  • 1263
  • 1
По 1 г. условно за двама ало измамници
©

Районният съд в Горна Оряховица постанови по 1 г. условно с 3-годишен изпитателен срок за двама извършители на телефонна измама.

Наказанията са наложени на Златка Димитрова и Паруш Златев от железничарския град след сключено споразумение с прокуратурата. Участниците в престъпната комбина са се признали за виновни за това, че на 29 януари тази година се наговорили за измамата. Те се свързали по телефона с Мария Червенкова и я убедили, че трябва да заплати на куриер сумата от 2000 лева за получаване на колетна пратка.

Мошениците заявили на горнооряховката, че пакетът съдържа пари и документи на сина и Красимир Чернев Велико Търново. Потърпевшата броила на престъпното дуо парите, а когато отворила колета в него нямало и помен от ценностите.

Последвайте канала на

Калина Христова
1263 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Петър

2016.09.16 | 17:27

1
По 1 година условно? Съдиите дали си дават сметка, че клетвите на хиляди измамени хора, останали без справедливост, все някога ще стигнат тях и техните деца? Или са толкова алчни, че не го разбират?????? Без значение разбират, или не, все някога ще си получат заслуженото.

Добави коментар

Водещи новини