Спипаха микробус с бежанци, замаскиран с надписи на куриерска фирма (обновена)

  • 13 септември 2016 10:29

  • 19180
  • 3
Спипаха микробус с бежанци, замаскиран с надписи на куриерска фирма (обновена)
© Булфото/Архив

Спипали камион, пълен с бежанци, в района на "Овча купел". Служители на СДВР открили чужденците в микробус, който е бил облепен с надписите на куриерска фирма, научи репортер на Novini.bg

Акцията по залавянето на нелегалнтие мигранти е била извършена снощи. Сигналът е подаден около 21.30 ч. В замаскирания микробус са открити 24 души от афганистански произход, сред които е имало жени и деца. В момента се водят разпити на задържаните, като продължава издирването на шофьора, който ги е превозвал. 

Междувременно "Гранична полиция" съобщи за залавянето на четирима нелегални мигранти в река Дунав. Те са част от по-голяма група, която се е опитвала да премине с две лодки. За съжаление обаче плавателните съдове се обръщат и повечето от бежанците са се удавили. До момента са открити телата на едно дете и един мъж. Продължава издирването на останалите.


 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
19180 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.09.18 | 23:36

3
Прехвърлете ги във един хладилен пълен със свинско.И ги засилете съм германия да не ги гледаме че будят отвращение от цивилизацията.

2016.09.18 | 23:36

2
Валериии, нали границата се пазеше бе, от коя страна и от кой бе, нещастнико продажен! Пази се, ама да не би Динко и Перата да вземат та да спрат орките! Е това се пази, щото бая мангизите отиват у вашите джобове, продажници гадни!
Бургас

2016.09.13 | 22:21

1
И защо снимката е от Трета поликлиника в Бургас?!? Видяхте снимка с полицаи и хайдееееее....!

Добави коментар

Водещи новини