Пневмония повали Хилари Клинтън

  • 12 септември 2016 06:58

  • 3828
  • 7
Пневмония повали Хилари Клинтън
© Getty Images/Guliver

Кандидатката на Демократическата партия за президент на САЩ Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 е с диагноза пневмония и е обезводнена. Тя се лекува с антибиотик и се възстановява, предадоха световните агенции, като цитираха лекаря на семейство Клинтън.

На Клинтън вчера й призля, докато присъстваше на възпоменателна церемония за жертвите от атентатите на 11 септември 2001 г. Тя се прибра в дома си край Ню Йорк и бе прегледана от лекар, който я е посъветвал да си даде почивка и да промени графика на предизборната си кампания.

Доктор Лиса Бардак съобщи в декларация, че Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 се възстановява добре, след като й прилоша на възпоменателно събитие за 11 септември в Манхатън. Лекарката посочи, че г-жа Клинтън напоследък страдала от кашлица, предизвикана от алергия и при преглед заради кашлицата в петък й е поставена диагноза пневмония. Д-р Бардак добави, че на възпоменателното събитие Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 се е почувствала зле от горещината и се е обезводнила, посочва Асошиейтед прес.

Политически стратези казват, че екипът на кампанията на Клинтън трябва да реагира фронтално на проблема със здравословното състояние на кандидатката, за да разсее всякакви безпокойства, особено след като републиканският й съперник Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и неговите поддръжници от месеци твърдят, че тя няма достатъчно енергия, за да се изправи срещу противници на САЩ в чужбина.

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския присъстваше на същата церемония вчера, но прояви забележителна сдържаност, отбелязва Асошиейтед прес. На въпрос на журналист за прилошаването на г-жа Клинтън той отвърна: "Не зная нищо".

Според стратега на демократите Бъд Джаксън декларацията на личната лекарка е добро начало. "Мисля, че постъпиха правилно. Тя е била прегледана и след това е публикувана декларацията. Това означава по-малко спекулации". Джаксън добави, че вчерашното прилошаване ще бъде поучително за кампанията и ще насърчи екипа на Клинтън към повече прозрачност по въпроса за здравето й. В техен интерес е да съобщават всичко в бъдеще, а не информацията да "изтича" или да излиза наяве с нови подобни случаи, добави той.

Други кандидати за президент в миналото са оповестявали много по-подробна информация за здравето си и от 70-годишния Тръмп, и от 68-годишната Клинтън, посочва Ройтерс. Например Джон Маккейн, неуспешният републикански кандидат за президент на изборите през 2008 г., разреши на журналисти да разгледат 1173 страници от медицинското му досие, след като се появиха спекулации, че е болен от рак, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3828 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.09.13 | 11:22

6
Една година живот още има тая злоба според в. Експрес ! Съсирек в мозъка !

2016.09.13 | 16:46

7
Ама тая злоба и мозък ли е имала ?
хари

2016.09.13 | 11:22

3
Такива кранти управляват света ли ??

2016.09.13 | 11:22

5
Е нищо не се знае ,бабата се натиска ,ама дали ще я огрее ?!

2016.09.13 | 11:22

4
Работи, консумирай, купувай, умри в името на система изградена от психопатски тайни общества. Илюминати контролират всичко. Новия световен ред е факт!
Най-сетне

2016.09.13 | 11:22

2
Да умира тоя злобен боклук,седемдесет години и стигат,аре чао....
Mitaka

2016.09.13 | 11:22

1
от злоба и чума се хваща...!!

Добави коментар

Водещи новини