Шофьор оцеля след удари в крайпътни дървета

  • 09 септември 2016 14:22

  • 1285
  • 0
Шофьор оцеля след удари в крайпътни дървета
©

Шофьор на „Форд“ се е отървал с фрактура на лявото бедро и травма на главата след удари в крайпътни дървета, съобщиха от областната дирекция на МВР. Каскадата станала на пътя от с. Бенковски за с. Болярци, община Аврен, преди разклона за с. Китка. Поради движение с несъобразена скорост при ляв завой 54-годишният варненец изгубил контрол над колата и се блъснал в няколко дървета. Настанен е за лечение в болницата „Св. Анна“, няма опасност за живота му.

В същата болница е оставен за наблюдение и 33-годишен шофьор на „Форд“, който при престрояване на ул. „Мир“ отнел предимството и блъснал „Фолксваген“, движещ се в лявата пътна лента. Виновният шофьор с контузия на главата и комоцио, без опасност за живота.

Жена на 71 години, пътничка във „Фиат“, е пострадала вчера при катастрофа с „Ауди“ на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Отец Паисий“. Инцидентът е предизвикан от 39-годишната водачка на аудито, която при обратен завой не пропуснала движещата се направо кола. Пътничката е с контузии на гръдния кош, главата и коляното, освободена е за домашно лечение.

Последвайте канала на

Калина Христова
1285 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини