Огнените любовници се борят за живота си

  • 08 септември 2016 17:01

  • 78337
  • 0
Огнените любовници се борят за живота си
©

Пламналите в София Георги и бившата му изгора Юлиана са в изключително тежко състояние, като лекарите още се борят за живота им. Това съобщава говорителят на "Пирогов" Мария Пойразова.

Мъжът е с 90% изгаряния, а жената с 80%. Лекуващите им лекари не се ангажират с точна прогноза за възстановяването им.

"Двамата пациенти са настанени в реанимация. Има пряка опасност за живота им и положението им остава много тежко", каза Пойразова.

Драматичната история потресе столицата преди седмица. Тогава 47-годишният Георги се самозапали и се хвърля в обятията на шефката си Юлиана, която също избухна в пламъци. Двамата пламнали като факли във фирмения си офис в центъра на София пред очите на десетина свои колеги.

Георги и Юлиана имали любовна авантюра преди време, за която не подозирал никой от колегите им, пише „България днес“. Проблемите обаче дошли преди година и половина, когато бизнес дамата решила да сложи край на отношенията с колегата си. Георги приел много тежко решението й, но решил да се бори. Преследвал я, тормозел я постоянно, но тя продължавала да го отблъсква, което истинско го вбесявало. Така се стигнало до огнения инцидент.

Мъжът влетял в офиса и започнал на висок глас да се кара с бившата си любовница. Мъжът започнал да я обижда и да й говори на висок тон. За кратко напуснал стаята, но скоро се върнал целият полят с бензин. Прегърнал бившата си изгора и драснал клечката. Колеги разказват, че двамата били като овъглени, когато пламъците били изгасени.

Семейството на Юлиана е неотлъчно до нея в лечебното заведение и се моли за бързото й възстановяване. Близките на бизнес дамата са били запознати с отношенията й с Георги и признават, че се притеснявали от терора му върху нея. Самозапалилият се мъж бил силно влюбен в шефката си и признавал, че е готов на крайности, за да си я върне обратно след раздялата им.

Последвайте канала на

Novini.bg
78337 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини