Тони Мафията и Бисер потрошили патрулки тази сутрин при гонитбата (обновена +снимка)

  • 08 септември 2016 11:13

  • 17248
  • 5
Тони Мафията и Бисер потрошили патрулки тази сутрин при гонитбата (обновена +снимка)
© МВР

Тони Мафията и Бисер Петров, които бяха заловени след като опитаха да откраднат "Ауди" са следени близо 4 месеца, съобщи шефът на столичната полиция Младен Маринов.

Шефът на СДВР посочи, че криминалистите от сектор "Автокражби" са будували цяла седмица докато дебнели бандитите. Заловили ги тази сутрин на караулката до Владая.

И двамата автоджамбази са с многобройни криминални регистрации и много добре подготвени, включително и за акцията тази нощ – знаели кога предстои смяна на патрулите и се опитали да използват краткия промеждутък, за да минат по трасето необезпокоявани. От около седмица обаче екипите денонощно били в готовност и тази нощ, след около три месеца предварителна работа и полицейско наблюдение, служителите на реда предприели действия по задържането им. Двамата са оказали яростна съпротива, като опитали да изблъскат с автомобилите си служебните коли. При съвместната операция полицейските екипи са организирали изкуствени „тапи“, за да се намали скоростта на движение и да не бъде осуетено задържането.

Бисер Петров бил дори изкаран от колата през разбит прозорец, Мафията обаче продължил да бяга, докато не катастрофирал.

Двамата са задигали автомобили в Пловдив, Перник, Радомир, Гоце Делчев и вътрешността на страната, но най-вече в София. После карали "плячката" към автоморги в родния им Перник, Гоце Делчев, Радомир и Кюстендил, където ги разглобявали на части. От една кола изкарвали 2 хиляди лева.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
17248 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.10.26 | 22:16

3
И някои съдии с "червен отенък" на назначение ще ги пусне!
Ку.рю

2016.10.26 | 22:16

5
Съдийската мафия няма цветови оттенък! Парите за нея не миришат!

2016.10.26 | 22:16

4
абе да те е..а у синия гунгер

2016.10.26 | 22:16

2
След 24 часа са навън и пак са в играта такива са законите аверите на Рапон-бей не трябва да са в пандела!
Стoлетов

2016.10.26 | 22:15

1
МВР , да не се прави на лудо.... много отдавна ги има тези крадци в тeхните регистри.И много други .... или пак има сред регистрираните - агенти ,ФИЛМИ , ФИЛМИ стари и изтъркани. Някой може да е прост и с простите да се разбира .... но народа ... не всичкия е прост и ЩЕ МУ ПИСНЕ НАКРАЯ....

Добави коментар

Водещи новини