Путин ще прави болница у нас

  • 09 декември 2011 09:08

  • 1164
  • 0
Путин ще прави болница у нас
©

Приближеният на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 Кремълски фонд "Закон за справедливост и милосърдие" отваря център за генетични изследвания у нас. Поискани са 30 дка в Сапарева баня за строежа.

Новината съобщи кметът на курорта Сашо Иванов. Той поиска от общинския съвет теренът да бъде преактуван. Парцелът се намира над градския стадион, където вече има построено курортно селище от друг руски инвеститор, пише "Стандарт Нюз".

Договорът за съвместно дружество е подписан още през септември от кмета и шефа на държавния Кремълски фонд Владимир Поспелов. Това е станало в присъствието на депутата на Единна Русия и заместник-председател на комисията по природни ресурси и екология в Държавната Дума Сергей Юриевич, става ясно от сайта на "Закон за справедливост и милосърдие".

Заради членството ни в ЕС медицинският център ще може да приема пациенти от целия континент, без да са им нужни визи. Базата ще има 200 легла и ще може да обслужва по 2500 души на ден.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1164 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини