Тимошенко дава показания от леглото

  • 08 декември 2011 20:31

  • 783
  • 0
Тимошенко дава показания от леглото
©

Бившият премиер на Украйна Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и ще дава показания от леглото в ареста. В киевския следствен арест, където се намира Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и, ще бъде проведено съдебно заседание, на което ще се разглежда искането на Службите за сигурност на страната за повторен арест на Тимошенко, предаде Би Би Си.

Според адвокатите на експремиера през последните седмици Тимошенко не е ставала от леглото заради влошено здраве. На 1 декември защитата й заяви, че тя се нуждае от оперативно лечение.

На 11 октомври Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и бе осъдена на седем години затвор за превишаване на служебните си правомощия при подписването на газовите договори с Русия през 2009 година.

Тимошенко беше арестувана на 24 май. Първоначално срещу нея бяха образувани две дела. Срещу експремиера има и друга проверка за 165 милиона долара, свързани с дейността на корпорацията „Единни енергийни системи на Украйна".

Последвайте канала на

783 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини