Пиян радомирец скъса пагона на полицай

  • 30 август 2016 13:18

  • 6250
  • 1
Пиян радомирец скъса пагона на полицай
© Булфото

Пиян радомирец скъса пагона на полицай, съобщи регионалният говорител на МВР в Перник Венцислав Алексов. Младежът е задържан за нарушаване на обществения ред и съпротива срещу служителите на реда. Грози го лишаване от свобода до пет години.

Тази нощ, около 00, 40 ч., служители на Районното управление в Радомир били изпратени на сигнал за нарушаване на нощната тишина. Граждани сигнализирали, че от бензиностанция в града се чува силна музика. Униформените установили на място група младежи, които пиели алкохол на маса пред бензиностанцията.

Младите хора били предупредени, а това предизвикало яростта на един от младежите в компанията. 26-годишният И.Д. се нахвърлил на полицаите, започнал да ги блъска и скъсал пагона на единия от тях.. И.Д. е задържан и му е наложена полицейска мярка за срок от 24 часа. До настоящият момент той не е познат на органите на реда с криминални прояви.

Започнато е незабавно производство под надзора на Районна прокуратура - Радомир по чл. 325, ал. 2 от Наказателния кодекс.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6250 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
767

2016.08.31 | 08:54

1
1985 ми сложиха същия член въпреки че не бях късал нищо 1.6 години в 4 години изпитателен срок извадих си медицинско и всякакви документи по делото се изгубиха не се бой сега съм на 57 син и дъщеря и двама внуци имам разправям с хора с увредена централна нервна система и тн члена който са ти сложили е от 1 до 5 години не се притиснявай

Добави коментар

Водещи новини