Приятел на убития културист: Мейзер постъпи адски подло с майка му

  • 24 август 2016 07:54

  • 62341
  • 3
Приятел на убития културист: Мейзер постъпи адски подло с майка му
©

"Познавам семейството от години, събирали сме се и сме правили купони, така че си бяхме близки. Анита Мейзер беше за последно в дома ми преди седмица-две, за да й помогнем да си купи имот. Това заяви в ефира на БТВ Мартин Златев, приятел на семейството.

Майката на Николай научи за смъртта му от Анита, която постъпи много подло, защото и каза по телефона, че синът и се обесил и й затворила. Може ли да си представите колко е тежко това. Нямам онбяснение как се е стигнало дотук. Николай беше здрав, прав човек, грижеше се за себе си много", добави той.

Други приятели на културиста недоумяват как се е стигнало до смъртта и според тях той не би стигнал до такива извртаени сцени на садо-мазо.

"Нямаше промяна в поведението му, беше винаги усмихнат и не знаем да е взимал допълнителни стимуланти. Беше си достатъчно доказан човек, не знам какъв е бил проблемът. В последните години той работи в сериозна фирма и си докарваше средства, едва ли е вярна спекулацията, дирижирана от Мейзер, че ако се разделят, ще му отнеме правото да пребивава в САЩ", смятат те.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
62341 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lion777

2016.09.02 | 02:04

2
Българските жени са хубавици по принцип, но отвътре как са .... няма до го кажа,.... Жалко за бодобилдъра, съсипа живота си с 1-дна же-на God bless

2016.09.02 | 02:04

3
С..Г..КА
ВАЖНО

2016.09.02 | 02:04

1
......... ОТ НОВИ ПАЗАР

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини