Полицията в Плевен задържа трима за склоняване към проституция

  • 19 август 2016 14:36

  • 2583
  • 0
Полицията в Плевен задържа трима за склоняване към проституция
© Getty Images/Guliver

Полицията в Плевен задържа за 24 часа трима, които склонявали към проституция. Днес на единият от тях - 37-годишен криминално проявен, е наложена мярка за 72 часа. Това съобщи регионалният говорител на МВР в Плевен Мариана Цветкова.

Това е резултатът от специализирана операция по линия "Проституция и трафик на хора". Задържаните за неустановен период до март на т.г. са склонявали жени от Плевен да проституират - някои от тях са били непълнолетни. Арестуваните са предоставяли помещения в областния град за развратните действия. Проституиращите жени предоставяли част от заработените от сексуалните услуги пари на задържаните, освен това заплащали за ползваните помещения. Извършителите са обявявали за наличието на сексуалните услуги по интернет.

Под ръководството на прокуратурата вчера са извършени обиски и претърсвания на два адреса в село Милковица. В едната къща са задържани 37-годишен местен жител и жена, с която живее на съпружески начала - 22-годишна от село Бръшляница. Двамата са разследвани за склоняване към проституция и за разпространение чрез Интернет на порнографски материали. На другия адрес в село Милковица е арестуван 17-годишен младеж за подобна дейност. От жилищата са иззети мобилни телефони и таблети.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2583 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини