Район "Младост" с нов кмет (видео)

  • 19 август 2016 11:27

  • 1147
  • 0
Район "Младост" с  нов кмет (видео)
©

СОС на извънредно заседание избра временно изпълняващ длъжността кмет на район „Младост“, предаде репортер на novini.bg. С 40 гласа „за“ Деница Николова ще управлява общината до изборите на 6 ноември.

Припомняме ви, че смяната на кмета на район „Младост“ се наложи след като столичани излязоха на протести срещу застрояването на междублоковите пространства. След това лично премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че сваля политическото доверие от избрания кмет на „Младост“

По време на заседанието на СОС Ирена Анастасова от „БСП – Лява България“ заяви в декларация, че хаосът със застрояването в район „Младост“ е бил създаден от бившия главен архитект на столицата Петър Диков заедно с мнозинството на ГЕРБ. В момента сме свидетели на резултатите от цялата им безотговорност към бъдещето на района и обслужване на конкретни корпоративни интереси. В тези действия не се цели нищо друго от страна на ГЕРБ освен да замажат положението и да бъде възпрепятствана възможността на гражданите да изкарат наяве и други опити за застрояване на зелени площи в района. След като бе избрана на тайно гласуване Деница Николова обяви пред медиите, че ще продължи да работи, тъй като в общината има много административни дейности, както и работа по организиране на изборите. Също така Николова обясни, че тече проверка по казуса със застрояването на зелените площи и след края й всички, които носят вина ще понесат санкции.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1147 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини