Закопчаха столичните наркодилъри Гробаря и Телото (видео)

  • 17 август 2016 16:41

  • 21941
  • 2
Закопчаха столичните наркодилъри Гробаря и Телото (видео)
©

Тази нощ в района на Южната дъга се е провела успешна полицейска операция, при която са заловени наркотични вещества. Операцията е осъществена от служители на СДВР, заедно с представители на Софийска градска прокуратура.

Това стана ясно по време на специална пресконференция на главния секретар на МВР Георги Костов, предаде репортер на Novini.bg. През месец април ГДБОП получават сигнал за организирана престъпна група, която подготвя и осъществява сделки с наркотични вещества. ГДБОП преценяват, че не става въпрос за престъпна група, а за две криминално проявени лица, които продават наркотици. Случаят е предаден по компетентност, разгри Костов.

След извършване на процесуално-следствени действия, двамата са задържани в момент на реализиране на сделка. Дилърите са известни като Гробаря и Телото. Освен тях са арестувани и купувачите на наркотиците, които са петима турски граждани, законно пребиваващи в България. При обиска на техния автомобил е открит тайник, в който имало четири бойни пистолета, всички годни да произведат изстрели. В момента прокуратурата извършва необходимите действия, за да се прецени какви обвинения да бъдат повдигнати на задържаните, каза още главният секретар на МВР.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
21941 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
88

2016.09.04 | 12:26

1
тая тъпа свиня две думи не може да каже хаха
bob

2016.09.04 | 12:28

2
Да го духаш помияр, ти и всички дилърчета, които сте просто едни пионки в разпространението на наркотиците на Бойко...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини