Пребиха с бухалка работник на свидетел срещу Ценко Чоков

  • 17 август 2016 12:22

  • 18317
  • 3
Пребиха с бухалка работник на свидетел срещу Ценко Чоков
©

Отново инцидент в Галиче. Един от близките хора на кмета на Галиче Ценко Чоков преби човек в селото, предаде bulnews.bg.

Инцидентът е станал тази сутрин.

Сокол Любомиров Иванов тръгнал да извежда на паша кравите на Венцислав Николов, когато бил пресрещнат от Ивайло Рачев и пребит с бухалка. Мъжът получил няколко удара в главата, след които паднал безжизнен на земята. Пострадалият бил закаран в болницата в Бяла Слатина в тежко състояние. В този час лекарите се борят за живота му, а работодателят му чака пред операционната новини за състоянието му.

Венцислав Николов е собственикът на двете коли, които бяха запалени в нощта на 23 срещу 24 май в Галиче. Той е един от основните свидетели срещу арестувания кмет на селото Ценко Чоков и не вижда никаква друга причина да бъде пребит неговия работник.

Този случай е поредният криминален инцидент в Галиче, случващ се след задържането на кмета. Преди него бяха атакувани прозорците на друг свидетел срещу него, а малко по-рано отново бе нанесен побой на един от неговите врагове.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
18317 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.09.07 | 14:13

3
време е отново да си затворим очите ...
Гост

2016.09.07 | 14:13

2
Няма ли кой да го гръмне тоя кмет и да отърве хората. В Бг нещата отиват май към закона на джунглата. Имаш проблем, купуваш пистолет бум и нямаш проблем. Щото нашето правосъдие ако го чакаш да ти помогне или ще се пенсионираш или ще те убият скоропостижно.
Емигрант

2016.09.07 | 14:12

1
Време е да го ликвидирате този Чоков с ланците и синджирите !

Добави коментар

Водещи новини