Изплуваха нови разкрития за трагедията с културиста Николай Димов (видео)

  • 16 август 2016 18:59

  • 109259
  • 3
Изплуваха нови разкрития за трагедията с културиста Николай Димов (видео)
©

Днес следобед беше направен повторен оглед в дома на Анита Мейзер, който се проведе преди час.

Варненската сексбомба е била конвоирана от съдебна полиция до дома й, където криминалистите търсиха нови улики, които да помогнат за разследването на смъртта на съпруга й Николай Димов.

Очевидно прокуратурата е на мнение, че е е нужно събирането на още допълнителни доказателства, въпреки че вече е на лице разкрито престъпление, което според държавното обвинение е в хипотезата на член 124 алинея 1 от НК, а именно убийство по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда.

Към момента няма официално заключение каква е причината за смъртта на Николай, но според полицейски източници става въпрос за задушаване. Те разкриха, че Ники е бил умъртвен с две свински опашки или, както прокуратурата ги определя - кабелни стяжки, пише "Блиц".

Една от версиите обяснява и прободната рана в шията на Николай. А именно, че след буден екстремен секс. при който Анита го е стегнала със свинска опашка и е видяла, че той се задушава, се е опитала да я среже с острие. Все се очакват резултатите от биохимичния анализ, за да се види дали Димов е бил упоен.

А утре варненският Окръжен съд ще разгледа искането на прокуратурата Анита Мейзер да бъде оставена за постоянно в ареста.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
109259 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.08.22 | 09:37

3
Голяма новина !! Още ще ни занимавате ли с тая к.....ва ????

2016.08.22 | 09:37

2
Тая го е убила с грозота+тъпота
марги

2016.08.22 | 09:37

1
"Изплуваха нови разкрития ..."- е, какви са те? На боклуците нищо не им е чуждо! Нито престъпления, нито извращения, нека видим дали ще и се размине. Не се ли сещат, че и умишленото убийство може да се укрие като убийство по непредпазливост.

Добави коментар

Водещи новини